Προϊόντα

Καλωσήρθατε

Η ClearΝet είναι αποδεδειγμένα η πιο καινοτόμα εταιρία στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού Υγιεινής και του Αρωματισμού, και η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα με την πιό ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, εξυπηρετώντας κάθε σημείο μιας επιχείρησης. Αυτό το έχουμε επιτύχει με την αδιάκοπη αναζήτηση μας για τα πιο ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, και με τη παροχή μοναδικών υπηρεσιών πρός τους πελάτες μας που θέτουν νέες βάσεις στην αγορά. Το πιο πολύτιμο όμως προσόν μας, είναι η συνέπεια μας στο να διατηρούμε και να βελτιώνουμε όλα αυτά τα στοιχεία με τα οποία είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

 

Η ClearNet έχει τη τιμή να διαθέτει την αποκλειστική εκπροσώπηση στην Ελλάδα δυο εκ των κορυφαίων διεθνών εταιριών του χώρου, τη “Vectair Systems LTD” στο τομέα της υγιεινής και του αρωματισμού και την “IMAGING” στο τομέα των επαγγελματικών ταπέτων. Μέσα από αυτές τις μοναδικές συνεργασίες έχουμε επιτύχει να διαθέτουμε τη πιο πλήρη, καινοτόμα και ποιοτική σειρά προϊόντων της αγοράς. Σε συνδυασμό με τις φημισμένες υπηρεσίες μας, έχουμε την ικανότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και μια πληθώρα επιλογών που κύριο στόχο τους έχουν την αναβάθμιση των χώρων σας και κατά συνέπεια των παροχών πρός τους πελάτες σας, αλλά και τη μείωση του καθημερινού σας κόστους χρήσης!

 

Δεχόμενοι τη φροντίδα μας αναβαθμίζετε την αισθητική και την υγιεινή των χώρων σας, αλλά επιδεικνύετε και αφοσίωση και σεβασμό στο προσωπικό και τους επισκέπτες σας.

 

Όλοι οι άνθρωποι της Clearnet, σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρίσκεστε, είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας λύσουμε τα χέρια φροντίζοντας πάντα για κάθε λεπτομέρεια, απο το διακριτικό και άμεσο service μας εώς και τη κάλυψη αναγκών που δε γνωρίζατε οτι έχετε.